fbpx

Dr. Berze Angéla

szülész-nőgyógyász

Dr. Berze Angéla vagyok, szülész-nőgyógyász.

Töretlen lelkesedésem az egészségügyi pálya iránt az általános iskola elsősegély óráján kezdődött és azóta is tart. Az egyetemi éveim alatt megismert területek közül a szülészet csodája ragadott magával
leginkább. Az orvoslás ezen ága végigkíséri és végig kell, hogy kísérje a nőket életük minden szakaszán. Fontos a folyamatos kommunikáció, tájékoztatás, hogy már kislányként mindenki tisztában legyen azzal, hogyan is néz ki egy nőgyógyászati vizsgálat, kismamaként minden felmerülő kérdésére megnyugtató választ kapjon, majd pedig idősebb korban feszélyezettség nélkül merjen beszélni minden felmerülő problémáról.

Véleményem szerint nem lehet eléggé hangsúlyozni a prevenció és a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságát. A „nincs panasz, nincs gond” szemlélet a legalapvetőbb hiba, amit elkövethetünk. A vizsgálatok évenkénti ismétlése elengedhetetlen egészségünk megőrzéséhez és a biztonságos gyerekvállaláshoz.

Célom, a korszerű, minden igényt kielégítő ellátás biztosítása mellett, hogy a pácienseimmel olyan légkört alakítsak ki, amelyben bármilyen kérdéssel vagy problémával bizalommal fordulhatnak hozzám, valamint, hogy a várandósság alatt olyan támaszt nyújtsak, amely által ez az időszak örömtelivé, minden feszültségtől mentessé válik.

Nőgyógyászati problémákkal, gyanús tünetekkel, de akár régebb óta ismert problémával is forduljanak hozzám bizalommal!

Rendelési idő

kedd 16:00 -20:00

Bejelentkezés: